Welkom bij  - Massag
Uw eerste bezoek en hoe ziet een behandeling eruit?
 Sportmassage in Berkhout Sportmassage omgeving Hoorn 
U wordt ontvangen in een sfeervolle verwarmde praktijkruimte met op de achtergrond zachte rustgevende muziek. Indien u voor het eerst komt, vindt er een intake-gesprek plaats aan de hand van bijgevoegd formulier. Zo’n intake duurt ongeveer 5 minuten afhankelijk van het soort massage u wilt ondergaan. Hierin geeft u aan wat uw klachten of wensen zijn, waarna we samen kijken welke massage of combinatie van verschillende massage's voor u de juiste zal zijn. 

Voor een Gewrichtscorrectie is een ander formulier van toepassing. Doormiddel van dit formulier proberen we uw klachten zo uitgebreid mogelijk onder de loep te nemen waardoor we uw klachten zo optimaal mogelijk kunnen behandelen.
omgeving Hoorn Berkhout omgeving Hoorn Berkhout gewrichtscorrectie
Ook kunt u zelf uw keuze aangeven welke van de volgende massage's u wilt ontvangen: Sportmassage, Gewrichtscorrecties via de Dorn methode, Triggerpoint, Cupping therapie, Hydromassage, Hot-Stone massage en Ontspanningsmassage 
massage in Berkhout massage in Berkhout massage in Berhout
Tijdens uw intake-gesprek zullen een aantal zaken aan de orde komen.  Onder andere uw persoonlijke gegevens en achtergrond informatie ivm uw behandeling
massage omgeving Hoorn massage omgeving Berkhout 
Ook is het mogelijk om deze massage technieken met elkaar te laten combineren b.v. een stevige massage (een combinatie van ontspanninsmassagen en een sportmassage) waarin triggerpoints (als ik die tegenkom) worden meegenomen in de massage. Zodra u plaats neemt op de massagetafel, worden de niet te masseren delen afgedekt. Tijdens de massage wordt u gemasseerd met het merk Volatile. Volatile beschikt over een basisolie waaraan een geur kan worden toegevoegd.
Massagepraktijk Sandra in Berkhout Massagepraktijk Sandra in Berkhout omgeving Hoorn
Voor een massage hoeft u geen handdoeken mee te nemen, wel wordt er van u verwacht (dit i.v.m. de hygiëne) dat u voor elke massage heeft gedoucht.