top of page

Ontspanningsmassage

Voel u zich wel eens uitgeblust of vermoeid? Last van verkrampte en pijnlijke spieren na een zware week? Dan is een ontspanningsmassage erg geschikt. Ook als u verder prima in uw vel zit, kan een ontspanningsmassage prettig zijn.

Ontspanningsmassage is een massage om spieren en spiergroepen te stimuleren, te activeren, te doorbloeden en te ontspannen. Massage is er ook opgericht insluiende problematiek en veranderingen in het spierweefsel te bestrijden.

De massage begint met lichte strijkende bewegingen hierdoor wordt de huid gelijktijdig opgewarmd en ontspannen. Later in de massage worden deze lichte strijkingen afgewisseld met stevige en zachte strijkingen. Ontspanningsmassage is een prima hulpmiddel om de gezondheid te bevorderen en te ontspannen.

Tijdens de massage wordt er gemasseerd met een neutrale amandel-, druivenpitolie. Op de achtergrond kunt u genieten van heerlijke rustgevende muziek. Deze massage zorgt voor een betere doorstroming van het bloed in je lichaam en brengt optimale ontspanning. 

U voelt dat uw lichaam zwaar en loom wordt door de ontspanning, hierdoor is het lekker genieten.

bottom of page