top of page

Reiki

Reiki is een natuurlijke energie die via de handen wordt doorgegeven. U krijgt de energie binnen die nodig is om lichamelijk, emotioneel en mentaal weer in balans te komen.


In het dagelijks leven worden we lichamelijke of geestelijke aan van alles bloot gesteld o.a. aan stress. Het gevolg is dat er blokkades ontstaan. Reiki heft deze blokkades op en brengt je lichamelijk en geestelijk weer in balans.


Hoe ziet een behandeling eruit?

Een behandeling kan bij mij in mijn praktijk gegeven worden maar ook op afstand.


Reiki behandeling in mijn praktijk

In mijn praktijk ligt u op de behandeltafel met kleding aan. Eerst op de rug en daarna op de buik. Tijdens de behandeling kan ik mijn handen op diverse plekken van het lichaam leggen of een klein stukje boven uw lichaam laten hangen. Hierdoor kan de energie door mijn handen uw lichaam instromen. We beginnen bij uw hoofd, nek, schouders, buik, benen, knieën, voeten daarna draaien we om en komt de rug aan de beurt. Iedereen ervaart een Reiki behandeling anders. Tijdens de behandeling kan het zijn dat u warmte, kou of tinteling of zelfs helemaal niets voelt. U kunt er in elk geval vanuit gaan dat Reiki altijd iets met uw lichaam doet. Een behandeling duurt tussen de 60 en 75 minuten.


Een behandeling is effectief bij:

* Ontspanning 

* Fysieke klachten zoals: hoofdpijn, nek- schouderklachten, buikpijn, rugklachten, blessure enz..

* Mentale klachten zoals: stress, burn-out, (over)vermoeidheid, slechte concentratie, slapenloosheid enz..

* Bevordert zelfvertrouwen


Ik heb reiki 1 en 2 gevolgd hierdoor ben ik in staat u ook op afstand te behandelen.


Reiki behandeling op afstand

Er kan een situatie zich voordoen waardoor u niet in staat bent naar mijn praktijk te komen b.v. voor of tijdens een examen, ziekenhuisopname, werk, sollicitatie enz... Voor een behandeling op afstand heb ik van degene die de behandeling ondergaat de naam, geboortedatum, woonplaats en als dat mogelijk is een foto (waar alleen de persoon die behandeling ondergaat) nodig. Daarna spreken we een datum en tijd af zodat u op dat moment eventueel rust kunt nemen en/of Reiki kunt voelen.


Aantal behandelingen:

Het aantal behandelingen dat nodig is afhankelijk van de klacht en/ of behandelen. Over het algemeen zijn er meerder behandelingen nodig. Deze kunnen wekelijks plaats vinden of 1 x in de 2 of 3 weken. Heeft u liever zo af en toe of eenmalig een behandeling, dan is dat ook mogelijk.

bottom of page